Zahvala za plodove zemlje

caritas tU skladu s ciljevima cjelovitog predškolskog odgoja, u vjerkoj skupini „Zvončići“, njeguje se i razvija i religiozna dimenzija djeteta, osposobljavajući ga...

primjereno njegovoj dobi, za otkrivanje, prihvaćanje i življenje autentičnih vrednota Evanđelja u odnosu na sebe, drugoga te na poseban način Boga.

U planiranju i ostvarivanju odgojno-obrazovnog procesa vjerski sadržaji moraju biti u skladu sa sadržajima i zbivanjima koja se događaju u djetetovu okruženju, prateći ujedno i ciklus liturgijske godine.

Vodeći računa o djetetu kao cijelom biću, te da je religiozna dimenzija konstitutivna njegovom biću, a poštujući njegov doživljaj svijeta kao cjeline, vjerski odgoj nije izdvojen iz odgojno-obrazovnog rada, već je ta dimenzija njegov bitno sastavni dio.

Čuđenjem i divljenjem koje nastaje promatranjem, stvara u nama uvažavanje kao iskaz hvale i zahvale Darovatelju svih darova, našem Stvoritelju, Bogu.

Vjerska skupina „Zvončići“ , sa svojim odgojiteljicama u vjeri, Agnezom Mihac i Stjepanom Sokač, pridružila se misnom slavlju, kao zahvala za plodove Zemlje i Kruničarsko proštenje, povodom završetka 22. Tjedna Caritasa.

 

  • DSC_0638
  • DSC_0657
  • DSC_0682
  • DSC_0683
  • DSC_0686

Back to top