NAJAVE

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE U PRELOGU !!!!!

Sva djeca (jasličke i vrtićke dobi), čiji su roditelji podnijeli Zahtjev za upis u Dječji vrtić Fijolica (na redovnom upisu u 5 mj. 2019.g. ili poslije), su primljena.

Svi krećemo u novi vrtić, u ponedjeljak, 4.11.2019.g.

Prije upisa u vrtić potrebno je obaviti SISTEMATSKI PREGLED DJETETA (samo za djecu koja kreću u vrtić s 4.11.2019.g.).

„Potvrda o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić“ može se podići ovdjeili u tajništvu vrtića (Fegac centar, Trg bana Jelačića 3, Prelog).

Potvrdu je potrebno donijeti na roditeljski sastanak. Raspored djece po skupinama objavit će se na roditeljskom sastanku.

RODITELJSKI SASTANAK

ZA RODITELJE SVE DJECE (djece koja već polaze vrtić i djece koja će tek polaziti vrtić)

održat će se u

UTORAK, 29.10.2019.g. u 18,00 sati,

u prostorima novog vrtića, na adresi Trg kralja Tomislava 2, Prelog.


VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE !!!

Predviđeni termin početka rada Dječjeg vrtića Fijolica, u obnovljenim prostorima jest 4.11.2019. godine (ponedjeljak), a samo svečano otvorenje biti će uz Dan Grada Preloga, 6.12.2019. godine.

Dakle, sva novoupisana djeca, jasličke i vrtićke dobi (čiji su roditelji podnijeli Zahtjev za upis), kreću u jaslice i vrtić, u nove prostore, i to 4.11. 2019.g. u ponedjeljak.

Termini roditeljskih sastanaka za novoupisane biti će naknadno objavljeni na web stranici vrtića.

Djeca iz skupina „Loptice“, „Pčelice“ i „Gljivice“ (koja su ostala u vrtiću) biti će i dalje smještena u prostoru Osnovne škole Prelog, djeca iz skupina „Leptirići“ i „Vjeverice“ u prostoru Društvenog doma u Otoku a djeca iz skupine „Sovice“ i dalje ostaju u Dječjoj kući, kao što je to i bilo kroz prošlu pedagošku godinu.

Molimo roditelje da redovito prate službenu stranicu Grada Preloga i Dječjeg vrtića Fijolica.


SMJENSKA SKUPINA i PRODUŽENI BORAVAK

Smjenska skupina i produženi boravak kreću, kao što je i bilo najavljeno, od PONEDJELJKA, 10.9.2018.g. u sva tri vrtića (Prelog-OŠ, Cirkovljan i Draškovec) i to:

         - PRODUŽENI BORAVAK DO 18,00 SATI

         - SMJENSKA SKUPINA DO 19,00 SATI.

Produženi boravak i smjenska skupina se NE plaćaju dodatno.

DJECA NE MOGU BITI DUŽE OD 10 SATI U VRTIĆU.  

Sve ostale informacije možete dobiti kod svojih odgajatelja ili kod ravnateljice, osobno (Trg bana Jelačića 3, Prelog) ili na mob:099-3156714.

 


POŠTOVANI RODITELJI!

ROĐENDANI DJECE U VRTIĆU SLAVE SE SA SVJEŽIM ILI SUHIM VOĆEM.

(nemorate donositi puno toga – samo za jedan obrok)

MOLIMO VAS DA NE DONOSITE KOLAČE, TORTE (niti smrznute Ledo torte), SLATKIŠE I GRICKALICE (kekse, čokolade, bonbone, čips, smoki, štapiće, kikiriki..). NEMOJTE DONOSITI NITI PAKETIĆE ZA DOMA.

ODGOJITELJI ZNAJU NAJBOLJE KAKO TAJ DAN – ROĐENDAN, NAPRAVITI TAKO DA OSTANE U SJEĆANJU VAŠEG DJETETA I BEZ SVEGA OVOGA GORE NAVEDENOG.

Hvala na razumijevanju!

Ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića Fijolica


PRAVILA U DJEČJEM VRTIĆU „FIJOLICA“

1. RADNO VRIJEME VRTIĆA:   5,30 – 16,30 sati

Molimo vas da ga se pridržavate!!!

Ako ipak vidite da ćete zakasniti, molimo vas da to javite, kako bi dežurni odgajatelj to znao i mogao smiriti vaše dijete.

SLUŽBENI MOBITEL: 099-319-8716

2. U VRTIĆ MOŽETE DOVESTI SAMO ZDRAVO DIJETE

Zdravo dijete NEMA povišenu temperaturu, proljev ili mučnine. Zdravo dijete NE TROŠI ANTIBIOTIKE. Bez obzira koliko mi brinuli o njemu, kad je bolesno nitko mu ne može pružiti onoliku skrb kao oni koji su posvećeni samo njemu.

ONO ŠTO MU TREBA DOK JE BOLESNO SU: MIR, TIŠINA I VI DRAGI RODITELJI!

3. POTVRDE O IZOSTANKU IZ VRTIĆA

Ako je dijete bolesno duže od tri dana OBAVIJESTITE odgajatelja o tome. Nakon bolesti OBAVEZNO trebate donijeti potvrdu od liječnika da je dijete zdravo i da može ići u vrtić (dok ste vi bolesni, na posao trebate donijeti doznaku za bolovanje, pa isto tako i dijete treba potvrdu da je zdravo).

4. DIJETE U VRTIĆ DOVODE I ODVODE IZ VRTIĆA RODITELJI ILI PUNOLJETNA OSOBA KOJU RODITELJI ZA TO OVLASTE Molimo vas da se, prilikom dovođenja i odvođenja djeteta iz vrtića OBAVEZNO

JAVITE ODGAJATELJU, jer je odgajatelj odgovoran za vaše dijete.

5. MOLIMO VAS DA U SOBU DNEVNOG BORAVKA NE ULAZITE U CIPELAMA.

Djeca i odgajatelji imaju prikladnu obuću za ulazak u sobu dnevnog boravka (papuče), pa ako i vi želite boraviti u sobi donesite sa sobom papuče.

6. U VRTIĆ SE NE NOSE KOLAČI I TORTE

Temeljem Pravnilnika o zdravstvenoj zaštiti djece, higijene i pravilne prehrane u dječjim vrtićima i HASSP sustava, molimo vas da, prilikom proslave rođendana i svečanosti u vrtiću, ne nosite torte, kolače (niti industrijske – Ledo torte, niti s potvrdama) grickalice i slatkiše.

7. INDIVIDUALNI RAZGOVORI

Ako želite doznati više o razvoju vašeg djeteta, nemojte o tome raspravljati s odgajateljem na vratima dok dovodite ili odvodite dijete iz vrtića (odgajatelj ne može pričati s vama jer se mora posvetiti odgojno-obrazovnom radu s drugom djecom), NAJAVITE INDIVIDUALNI RAZGOVOR POSLIJE RADNOG VREMENA VRTIĆA.

8. ZAMJENE ZA BOLOVANJA ODGAJATELJA

Odgajatelji, isto kao i djeca, često poboljevaju. Neki put je to preko noći, pa nam je dosta teško organizirati zamjene. Molimo vas za razumijevanje, ako nemate saznanja da je odgajatelj u vašoj skupini odsutan, a na zamjeni je netko drugi ili su djeca podijeljena po drugim skupinama.

Nastojimo u najkraćem mogućem vremenu dobro organizirati rad.

9. PARKIRANJE

Nemojte parkirati na ulazu u vrtić. Ulaz u vrtić MORA biti slobodan.

10. ZATVARANJE VRATA

Molimo vas da ZATVARATE ULAZNA VRATA, zbog sigurnosti Vaše djece.

11. AKO POSTOJE BILO KAKVI PROBLEMI POKUŠAJTE IH PRVO RJEŠAVATI S ODGAJATELJIMA VAŠE SKUPINE

Problemi uvijek postoje, ali se gotovo uvijek, uz dobru volju , suradnju i razgovor, mogu riješiti, prvo s odgajateljima u skupini a onda i u upravi vrtića, osobno ili na:

tel: 040-645-601 (7,00-15,00) vrtić Prelog

mob: 099-319-816 (5,30-16,30) vrtić Prelog

mob: 099-315-6714

(ravnateljica: Brankica Mezga)

Back to top