NAJAVE

 

SMJENSKA SKUPINA i PRODUŽENI BORAVAK

         - PRODUŽENI BORAVAK DO 18,00 SATI

         - SMJENSKA SKUPINA DO 19,00 SATI.

Produženi boravak i smjenska skupina se NE plaćaju dodatno.

DJECA NE MOGU BITI DUŽE OD 10 SATI U VRTIĆU.  

Sve ostale informacije možete dobiti kod svojih odgajatelja ili kod ravnateljice, osobno (Trg kralja Tomislava 2, Prelog) ili na mob:099-3156714


POŠTOVANI RODITELJI!

ROĐENDANI DJECE U VRTIĆU SLAVE SE SA SVJEŽIM ILI SUHIM VOĆEM.

(nemorate donositi puno toga – samo za jedan obrok)

MOLIMO VAS DA NE DONOSITE KOLAČE, TORTE (niti smrznute Ledo torte), SLATKIŠE I GRICKALICE (kekse, čokolade, bonbone, čips, smoki, štapiće, kikiriki..). NEMOJTE DONOSITI NITI PAKETIĆE ZA DOMA.

ODGOJITELJI ZNAJU NAJBOLJE KAKO TAJ DAN – ROĐENDAN, NAPRAVITI TAKO DA OSTANE U SJEĆANJU VAŠEG DJETETA I BEZ SVEGA OVOGA GORE NAVEDENOG.

Hvala na razumijevanju!

Ravnateljica i odgojiteljice Dječjeg vrtića Fijolica


PRAVILA U DJEČJEM VRTIĆU „FIJOLICA“

1. RADNO VRIJEME VRTIĆA:   5,30 – 16,30 sati

Molimo vas da ga se pridržavate!!!

Ako ipak vidite da ćete zakasniti, molimo vas da to javite, kako bi dežurni odgajatelj to znao i mogao smiriti vaše dijete.

SLUŽBENI MOBITEL: 099-319-8716

2. U VRTIĆ MOŽETE DOVESTI SAMO ZDRAVO DIJETE

Zdravo dijete NEMA povišenu temperaturu, proljev ili mučnine. Zdravo dijete NE TROŠI ANTIBIOTIKE. Bez obzira koliko mi brinuli o njemu, kad je bolesno nitko mu ne može pružiti onoliku skrb kao oni koji su posvećeni samo njemu.

ONO ŠTO MU TREBA DOK JE BOLESNO SU: MIR, TIŠINA I VI DRAGI RODITELJI!

3. POTVRDE O IZOSTANKU IZ VRTIĆA

Ako je dijete bolesno duže od tri dana OBAVIJESTITE odgajatelja o tome. Nakon bolesti OBAVEZNO trebate donijeti potvrdu od liječnika da je dijete zdravo i da može ići u vrtić (dok ste vi bolesni, na posao trebate donijeti doznaku za bolovanje, pa isto tako i dijete treba potvrdu da je zdravo).

4. DIJETE U VRTIĆ DOVODE I ODVODE IZ VRTIĆA RODITELJI ILI PUNOLJETNA OSOBA KOJU RODITELJI ZA TO OVLASTE Molimo vas da se, prilikom dovođenja i odvođenja djeteta iz vrtića OBAVEZNO

JAVITE ODGAJATELJU, jer je odgajatelj odgovoran za vaše dijete.

5. MOLIMO VAS DA U SOBU DNEVNOG BORAVKA NE ULAZITE U CIPELAMA.

Djeca i odgajatelji imaju prikladnu obuću za ulazak u sobu dnevnog boravka (papuče), pa ako i vi želite boraviti u sobi donesite sa sobom papuče.

6. U VRTIĆ SE NE NOSE KOLAČI I TORTE

Temeljem Pravnilnika o zdravstvenoj zaštiti djece, higijene i pravilne prehrane u dječjim vrtićima i HASSP sustava, molimo vas da, prilikom proslave rođendana i svečanosti u vrtiću, ne nosite torte, kolače (niti industrijske – Ledo torte, niti s potvrdama) grickalice i slatkiše.

7. INDIVIDUALNI RAZGOVORI

Ako želite doznati više o razvoju vašeg djeteta, nemojte o tome raspravljati s odgajateljem na vratima dok dovodite ili odvodite dijete iz vrtića (odgajatelj ne može pričati s vama jer se mora posvetiti odgojno-obrazovnom radu s drugom djecom), NAJAVITE INDIVIDUALNI RAZGOVOR POSLIJE RADNOG VREMENA VRTIĆA.

8. ZAMJENE ZA BOLOVANJA ODGAJATELJA

Odgajatelji, isto kao i djeca, često poboljevaju. Neki put je to preko noći, pa nam je dosta teško organizirati zamjene. Molimo vas za razumijevanje, ako nemate saznanja da je odgajatelj u vašoj skupini odsutan, a na zamjeni je netko drugi ili su djeca podijeljena po drugim skupinama.

Nastojimo u najkraćem mogućem vremenu dobro organizirati rad.

9. PARKIRANJE

Nemojte parkirati na ulazu u vrtić. Ulaz u vrtić MORA biti slobodan.

10. ZATVARANJE VRATA

Molimo vas da ZATVARATE ULAZNA VRATA, zbog sigurnosti Vaše djece.

11. AKO POSTOJE BILO KAKVI PROBLEMI POKUŠAJTE IH PRVO RJEŠAVATI S ODGAJATELJIMA VAŠE SKUPINE

Problemi uvijek postoje, ali se gotovo uvijek, uz dobru volju , suradnju i razgovor, mogu riješiti, prvo s odgajateljima u skupini a onda i u upravi vrtića, osobno ili na:

tel: 040-645-601 (7,00-15,00) vrtić Prelog

mob: 099-319-816 (5,30-16,30) vrtić Prelog

mob: 099-315-6714

(ravnateljica: Brankica Mezga)

Back to top